Induo AB

Verksamhetsbeskrivning: 

Induo grundades 2008 och är ett svenskt bolag inom området trådlös kommunikation med affärsidén ”Pålitliga kommunikationslösningar i tiden”.

Induo levererar produkter och tjänster för trådlös kommunikation till såväl mobila som fasta enheter. Målgruppen är professionella användare med höga krav på livslängd och pålitlighet.

Induos produkter och lösningar används i industri, stat, kommun och i större företag. Bland användarna återfinns ABB, Volvo, E.on, Vattenfall, Försvaret, Fortum och SAAB. Produkterna används ofta i kontinuerlig drift i infrastrukturella system som kraftverk, bussar, tåg, vatten- och eldistribution, fartyg och flygplan.

Induo bygger på erfarenhet och är ett bolag som samlar över 35 års sammanlagd erfarenhet av trådlös datakommunikation. Företaget erbjuder lösningar för publika nät, så som GSM och 3G, och för egna radionät med täckning och prestanda som definieras av det aktuella användningsområdet. Företaget har ett brett produktsortiment för professionella användare som består av produkter från stora delar av världen.

Induo är SATELs generalagent i Sverige. Bland övriga leverantörer återfinns Maestro Wireless, Conel och Zadako. Induos produktsortiment utgörs av 3G och GSM modem, GPRS och 3G router, radiomodem samt olika radio- och SMS baserade lösningar för övervakning av processer, fjärrstyrning och insamling av driftinformation.

Tel: 

08-6594300

Fax: 

08-6594330

Besöksadress: 

Rökerigatan 19

Postadress

Induo AB
121 62
Johanneshov

Email: 

Visitkort: 

Relaterade Pressreleaser